Tuča, pa katanac na kancelariju lovaca Prijedora

Svađa, podjele i fizički obračun desio se nedavno u Prijedoru nakon sjednice lovaca prijedorske regije, kada su trebali da predlože kandidata za predsjendika Lovaćkog saveza Republike Srpske, ali i da izaberu svoje predstavnike u Upravni odbor i skupštinu tog saveza. Kako saznajemo niko nije izabran, a nije poznato kada će biti "repriza" izbora kandidata za predsjednika i članove Upravnog odbora i skupštinu Lovačkog saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 28.11.2019 | 16:09
Tuča, pa katanac na kancelariju lovaca Prijedora
Kako tvrde naši izvori, prava borba se vodi na terenu oko toga ko će da vodi Lovački savez u Republici Srpskoj. Tako da, kako tvrde naši izvori, nije izneađenje što je u Prijedoru nedavno došlo do fizičkog obračuna između predsjendika i sekretara tog udruženja Mladena Unijata i Draška Rosića.

"Deblji" kraj je izvukao Rosić, koji je morao da traži i ljekarsku pomoć zbog ozljeda dobijenih u tuči sa Unijatom.

"Ne znam šta je razlog. Mladen Unijat me sačekao ispred zgrade i počeo da udara. Prijetio mi je i na sastanku, tvrdeći da će mi dati otkaz", kazao nam je kratko u izjavi Rosić.

Rosić je potvrdio da mu ukazana ljekarska pomoć. 

"Imam dosta problema", rekao je Rosić, odbijajući da saopšti više detalja.

Unijat nije bio dostupan za komentar..

Rosić je ostao i bez kancelarije, jer je Unijat nakon što se fizički obračunao sa Rosićem, narednog dana stavio katanac na prostorije udruženja lovaca u Prijedoru.

Dobro upućeni izvori tvrde, da je među lovcima prisustna podjela i da se na terenu vodi borba oko pozicioniranja u Lovačkom savezu Republike Srpske, a ima i, kako vrde, i poliitčke pozadine u svemu tome.

Na čelu Lovačkog udruženja je Savo Minić (SNSD), koji namjerava, kako saznajemo i da obnovi taj mandat.

Međutim, ima i drugih, kako saznajemo, ozbiljnih kandidata koji žele da budu na čelu Lovačkog saveza Republike Srpske.

Kako će se "lovačke zavrzlame" završiti biće poznato u narednom periodu.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Re

28.11.2019 18:10

sveje kod crvenih na silu

ODGOVORITE