Британски пар освојио на лутрији 105 милиона фунти па открили планове!

Британски пар, који је освојио невероватних 105 милиона фунти на лутрији "ЕуроМиллионс јацкпот", након дуго размишљања је одлучио да не планира да сакрива свој идентитет.

Занимљивости 28.11.2019 | 15:56
Британски пар освојио на лутрији 105 милиона фунти па открили планове!
Продавачица Ленка (41) и грађевински радник Стив Томсон (42) из Западног Сасекса (Wест Суссеx) одржали су конференцију за новинаре на којој су неколико пута поновили да су и даље у шоку након огромног добитка који су освојили прије недељу дана.

Стив је рекао да је, након што је схватио да се свих седам извучених бројева поклапа са онима на његовом листићу. Изабрани добитни бројеви су били 8, 10, 15, 30 и 42, 4 и 6 те је додао како је био на ивици срчаног удара

"Почео сам да се тресем. Знао сам да се ради о великом добитку, уопште нисам знао што да радим. Шетао сам унутра, напољу, отишао до свог комбија па се опет вратио, хтео сам да покуцам на врата свим комшијама и испричам им..."рекао је Стив.

Додао је да своје клијенте са којима је договорио уређивање станова неће изневерити.

"Све послове које сам договорио до Божића ћу урадити као да се ништа није догодило. Ионако не планирам да не радим ништа јер једноставно нисам тип који воли да седи. Мој пословни партнер зна да сам и даље ту ако треба још један пар руку - рекао је овај отац троје деце.

Пар живи у малој кући и већ су почели да траже већу кућу како би свако од њихове деце имао своју собу.

"За нас је то велика ствар. Помоћићемо и члановима фамилије да свако од њих купи кућу" додао је Стив. Кажу да им је битно да деца 'остану на земљи' и да до сад нису тражила ништа претерано. Најмлађа ћерка је замолила да јој купе рози иПхоне.

"Десетогодишњак је рекао да би волео да му купимо Теслу, али то наравно није могуће јер је премали" казао је.

Ленка је пореклом Словакиња и радује се што ће њена родбина сада моћи лакше да јој долази у посету.

" Не само да ћемо моћи да почастимо родбину него ћемо почастити и себе. Моћи ћемо чешће на одмор, можда на неку плажу где је топло" рекла је Ленка, која је у Британију дошла да студира, а са Стивом је у браку 17 година.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар