Милан Поповић проговорио о старатељству над сином!

Милан Поповић , бивши Северинин муж данас је добио старатељство над сином Александром и одговорио је на питање које је све занимало - да ли ће довести сина у Србију.

Забава 28.11.2019 | 18:00
Милан Поповић проговорио о старатељству над сином!
"Што се тиче саме пресуде, знате да то не могу да коментаришем. Не смем да вам дам никакве коментаре. Могу да вам кажем да не постоји никакав српски пасош и то је чиста медијска провокација којом се инсинуира да дете одводим у Србију, а ја вам сада изјављујем да дете остаје у Загребу и наставља да похађа школу у Загребу. Нисам извадио никакав нови српски пасош", каже Милан Поповић за хрватске медије.

Милан Поповић је дао одговор и на то да ли има информације о томе да је против њега поднета кривична пријава за повреду дететових права.

"Први пут чујем од вас, хвала на информацији... Проверићу о чему се ради. Не знам шта сам ја то урадио. Очигледно се ради о некој медијској провокацији, намери да ме прикажу као лошег човека. Ако има везе с инцидентом у школи, више је него очигледно да су га испровоцирали мајка и очух. Ако буде икаквих казнених пријава по том питању, биће против мајке и очуха, а не против мене. Ја нисам учествовао у том инциденту. По мени, институције су те које би требало да подигну кривичну пријаву да се такве ситуације не понове, а на институцијама је да процене има ли за то основе или нема. Ја нисам правник, па не могу рећи, али знам да је истрага у току", рекао је Милан Поповић и додао:

"Ако је то истина, тај који је подигао кривичну пријаву добиће од мене пријаву за лажно подношење. Очигледно Северинином адвокату Мати Матићу недостаје промоције па се рекламира преко овог предмета."



"Иако је реч о неправоснажној пресуди, срећан сам и задовољан због ње. Александар ће сада наставити да иде у школу у Загребу где ће наставити да живи. Александар ће коначно наставити ићи у школу, а не на концерте.

"Знам само да мој син није био у школи од 14.10. и да ћу морати да узмем додатне часове да надокнади све изгубљено градиво. У његовој школи нису штрајковали па ће бити доста да надокнади", објаснио је Поповић и додао да је он отац који је потпуно посвећен својој деци. Наиме, осим сина са Северином, Милан Поповић има још двојицу синова: Милана и Ђорђа.

Како преносе хрватски медији, певачица ће бившем мужу Милану морати да плаћа алиментацију од 1200 куна или 160 евра. 

До сада је Миланова месечна алиментација била 15.000 куна или 2.000 евра.



Извор:Курир.рс/Јутарњи.хр/  Фото: Дадо Ђилас, Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар