Milan Popović progovorio o starateljstvu nad sinom!

Milan Popović , bivši Severinin muž danas je dobio starateljstvo nad sinom Aleksandrom i odgovorio je na pitanje koje je sve zanimalo - da li će dovesti sina u Srbiju.

Zabava 28.11.2019 | 18:00
Milan Popović progovorio o starateljstvu nad sinom!
"Što se tiče same presude, znate da to ne mogu da komentarišem. Ne smem da vam dam nikakve komentare. Mogu da vam kažem da ne postoji nikakav srpski pasoš i to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da pohađa školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš", kaže Milan Popović za hrvatske medije.

Milan Popović je dao odgovor i na to da li ima informacije o tome da je protiv njega podneta krivična prijava za povredu detetovih prava.

"Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam ja to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da me prikažu kao lošeg čoveka. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih kaznenih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene. Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebalo da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći, ali znam da je istraga u toku", rekao je Milan Popović i dodao:

"Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje. Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije pa se reklamira preko ovog predmeta."



"Iako je reč o nepravosnažnoj presudi, srećan sam i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gde će nastaviti da živi. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte.

"Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati da uzmem dodatne časove da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta da nadoknadi", objasnio je Popović i dodao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj deci. Naime, osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa.

Kako prenose hrvatski mediji, pevačica će bivšem mužu Milanu morati da plaća alimentaciju od 1200 kuna ili 160 evra. 

Do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna ili 2.000 evra.



Izvor:Kurir.rs/Jutarnji.hr/  Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

Komentari / 0

Ostavite komentar