НСРС је проточни бојлер за људе из СНСД-а

- Изјавом да Народна скупштине Републике Српске нема овлаштења да утиче на рад људи из Српске у заједничким органима БиХ, њен предсједник Недељко Чубриловић је обезвриједио парламент Српске и закључке за које је прије неколико дана и сам гласао, изјавио је данас Давор Шешић, посланик СДС новинарима у Народној скупштини РС. Он је рекао да је НСРС проточни бојлер за потребе СНСД-а.

Република Српска 28.11.2019 | 13:28
НСРС је проточни бојлер за људе из СНСД-а
Шешић је упитао Чубриловића да ли то значи да све што од сада донесе НСРС више нема никакву тежину.

Он је Чубриловића и кандидата за предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтију позвао да јавно кажу да ли они, с обзиром на промјену мишљења, повлаче своје гласове са закључка посебне сједнице НСРС.

Шешић је рекао да је Чубриловићева изјава у потпуној супротности од онога што су они и владајућа већина тврдили прије пар дана, истичући да се сада поставља озбиљно питање да ли онда и сви други закључци НСРС падају воду.

Он је упитао какав је политички карактер људи, ако своје одлуке мијењају сваких неколико дана и да ли то раде из личних и страначких интереса.

„Оваквим понашањем Народна скупштина је обезвријеђена и постала је проточни бојлер људи из СНСД у заједничким институцијама, који раде за властите интересе, а не интерес народа Републике Српске“, поручио је Шешић.



БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миле

28.11.2019 12:37

Па то је и суд потврдио да те одлике нису обавезујуце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозо

28.11.2019 12:42

У српској ниста ново, осим оне нове пјесме, Са Мањаце кренули у Нато, народ Није није био зато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б

28.11.2019 13:57

Да се некад народ ишта пито и сад би нам живио друг Тито!

Name

Сваког дана све висе јацамо институције РС

28.11.2019 22:45

О Скупстини РС,њеном карактеру,дигнитету,највисе говори то сто се на њеном целу налази такав гмаз као сто је овај Цубриловиц.Тај (не)цовјек је срамота за цитав српски род,а и за људски род уопсте.

ОДГОВОРИТЕ