Све се затресло када је Тачи давао изјаву

Предсједник Косова Хашим Тачи давао је изјаву медијима у тренутку када је Тхуману у Албанији погодио још један снажан земљотрес.

Свијет 27.11.2019 | 18:41
Све се затресло када је Тачи давао изјаву
Предсједник Косова Хашим Тачи у знак солидарности са породицама страдалих у земљотресу у Албанији, отпутовао је данас у Драч.

Предсједник Тачи ц́е посјетити и трупе Косовских безбједносних снага, које учествују у хуманитарној акцији подршке власти Републике Албаније за отклањање посљедица земљотреса, саопштено је из Предсједништва Косова.

Косовски предсједник позива све људе добре воље да се да се солидишу једни с другима, како би заједно превазишли невоље и бол.



(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Има Бога

27.11.2019 19:40

Све се враћа, све се плаћа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора .

28.11.2019 07:08

Тоје Божја опомена дивљим племенима, Коликосу бола и патње нанијели мирољубљивом Српском Народу Косова а и у албанији, Гдје Људи ненају права и слободу дати Свом властитом Дјетету име по својој жељи, Него мора носити по Шиптатски, Рекласам доћиће вријеме Тачи плачи.

Name

Бог је истина

28.11.2019 08:54

Да ли овим и оваквим падну на памет прогони, отимање имања, протјеривања са вијековних игњишта, као и киднаповања, убијања недужног српског народа, "жуте куће", остала разна звјерства обавијена мржњом, предвођена злом??? Падне ми на памет слика кад онај шиптарски момак чупа, тегли, разваљује крст на манастиру, на крају га баца и слави, онако животињски, нелхудски, изгледало је страшно.

ОДГОВОРИТЕ