Sve se zatreslo kada je Tači davao izjavu

Predsjednik Kosova Hašim Tači davao je izjavu medijima u trenutku kada je Thumanu u Albaniji pogodio još jedan snažan zemljotres.

Svijet 27.11.2019 | 18:41
Sve se zatreslo kada je Tači davao izjavu
Predsjednik Kosova Hašim Tači u znak solidarnosti sa porodicama stradalih u zemljotresu u Albaniji, otputovao je danas u Drač.

Predsjednik Tači će posjetiti i trupe Kosovskih bezbjednosnih snaga, koje učestvuju u humanitarnoj akciji podrške vlasti Republike Albanije za otklanjanje posljedica zemljotresa, saopšteno je iz Predsjedništva Kosova.

Kosovski predsjednik poziva sve ljude dobre volje da se da se solidišu jedni s drugima, kako bi zajedno prevazišli nevolje i bol.



(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Има Бога

27.11.2019 19:40

Све се враћа, све се плаћа

ODGOVORITE
Name

Dora .

28.11.2019 07:08

Toje Božja opomena divljim plemenima, Kolikosu bola i patnje nanijeli miroljubljivom Srpskom Narodu Kosova a i u albaniji, Gdje Ljudi nenaju prava i slobodu dati Svom vlastitom Djetetu ime po svojoj želji, Nego mora nositi po Šiptatski, Reklasam doćiće vrijeme Tači plači.

Name

Bog je istina

28.11.2019 08:54

Da li ovim i ovakvim padnu na pamet progoni, otimanje imanja, protjerivanja sa vijekovnih ignjišta, kao i kidnapovanja, ubijanja nedužnog srpskog naroda, "žute kuće", ostala razna zvjerstva obavijena mržnjom, predvođena zlom??? Padne mi na pamet slika kad onaj šiptarski momak čupa, tegli, razvaljuje krst na manastiru, na kraju ga baca i slavi, onako životinjski, nelhudski, izgledalo je strašno.

ODGOVORITE