Тренер Партизана добио улогу у домаћој серији

У малом граду Смедеревске тврђаве ових дана снима се други циклус играно-документарне серије “Српски јунаци средњег вијека”, која ће се емитовати на “Суперстар” ТВ каналу, а једну од улога тумачиће и тренер Партизана Саво Милошевић.

Фудбал 26.11.2019 | 21:49
Тренер Партизана добио улогу у домаћој серији
Сценарио и режију потписује Гордан Матић, а извршна продукција повјерена је кући “Контраст студио”, у сарадњи са “Телекомом Србија”, преносе Новости.

Оно што ће свакако дати посебну арому овом пројекту је чињеница да се у улози византијског цара појављује тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић. Чувеном спортисти ово није прва улога, јер је већ играо у представи “Откачене”, редитељке Монике Ромић, а био је и продуцент филма “Јелена, Катарина, Марија”, у режији Никите Миливојевића. 



Кроз десет получасовних епизода, главни наратор глумац Владимир Алексић упознаће нас са мање познатим детаљима из српске средњовековне историје и баштине. Циљ је да се кроз причу о средњовековним јунацима осветли читава једна епоха.

Серијал је до сада сниман на локацијама у Призрену, Грачаници, Дечанима, али и у Истанбулу, Прилепу, Скопљу, на Светој Гори, у Бугарској, Турској и Хрватској.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар