Trener Partizana dobio ulogu u domaćoj seriji

U malom gradu Smederevske tvrđave ovih dana snima se drugi ciklus igrano-dokumentarne serije “Srpski junaci srednjeg vijeka”, koja će se emitovati na “Superstar” TV kanalu, a jednu od uloga tumačiće i trener Partizana Savo Milošević.

Fudbal 26.11.2019 | 21:49
Trener Partizana dobio ulogu u domaćoj seriji
Scenario i režiju potpisuje Gordan Matić, a izvršna produkcija povjerena je kući “Kontrast studio”, u saradnji sa “Telekomom Srbija”, prenose Novosti.

Ono što će svakako dati posebnu aromu ovom projektu je činjenica da se u ulozi vizantijskog cara pojavljuje trener fudbalera Partizana Savo Milošević. Čuvenom sportisti ovo nije prva uloga, jer je već igrao u predstavi “Otkačene”, rediteljke Monike Romić, a bio je i producent filma “Jelena, Katarina, Marija”, u režiji Nikite Milivojevića. 



Kroz deset polučasovnih epizoda, glavni narator glumac Vladimir Aleksić upoznaće nas sa manje poznatim detaljima iz srpske srednjovekovne istorije i baštine. Cilj je da se kroz priču o srednjovekovnim junacima osvetli čitava jedna epoha.

Serijal je do sada sniman na lokacijama u Prizrenu, Gračanici, Dečanima, ali i u Istanbulu, Prilepu, Skoplju, na Svetoj Gori, u Bugarskoj, Turskoj i Hrvatskoj.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar