У Градишци пронађено оружје и муниција

Припадници Полицијске управе Градишка, након оперативних радњи, јуче су утврдили идентитет лица које је пуцало из ватреног оружја испред зграде у непосредној близини угоститељског објекта у улици Петра Пеције у у овом градуи. Снимак се појавио на друштвеним мрежама што је олакшало посао полицији.

Република Српска 26.11.2019 | 12:35
У Градишци пронађено оружје и муниција
Ради се о лицу иницијала М.Л.  из Градишке, саопштено  је  данас из Полицијске управе Градишка.

На основу наредбе Основног суда,  трагом овог догадјаја и пронадјених чаура  извршен  је претрес куће, пратећих и угоститељских објеката на више локација,  које је користио  М.Л., а који су у власништву  лица Б.М., држављанина  Републике Србије.  Том приликом пронадјено је  оружје и више комада муниције.

Истог дана око 20 часова , полицијски службеници су због сумњи да је починио кривично дјело  „Недозвољена производња и промет  оружја или експлозивних материја“, лишила слободе лице иницијала Љ. Б. Из Градишке, док је М.Л. и даље недоступно, али се за њим интензивно трага.

О свему је обавјештен окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука. Након комплетирања предмета,  против лица М. Л., Б. М.  и Љ. Б. Слиједи подношење извјештаја надлежном тужилаштву за почињено кривично дјело „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

(БН/С.К.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дрекавац

26.11.2019 13:13

Како глупа формулација кривичног дјела! Глупи амерички закони, које су нам увалили њихови вазали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.11.2019 15:35

то кривицно дјело постоји вец најмање 50 година пријатељу.