U Gradišci pronađeno oružje i municija

Pripadnici Policijske uprave Gradiška, nakon operativnih radnji, juče su utvrdili identitet lica koje je pucalo iz vatrenog oružja ispred zgrade u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta u ulici Petra Pecije u u ovom gradui. Snimak se pojavio na društvenim mrežama što je olakšalo posao policiji.

Republika Srpska 26.11.2019 | 12:35
U Gradišci pronađeno oružje i municija
Radi se o licu inicijala M.L.  iz Gradiške, saopšteno  je  danas iz Policijske uprave Gradiška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda,  tragom ovog dogadjaja i pronadjenih čaura  izvršen  je pretres kuće, pratećih i ugostiteljskih objekata na više lokacija,  koje je koristio  M.L., a koji su u vlasništvu  lica B.M., državljanina  Republike Srbije.  Tom prilikom pronadjeno je  oružje i više komada municije.

Istog dana oko 20 časova , policijski službenici su zbog sumnji da je počinio krivično djelo  „Nedozvoljena proizvodnja i promet  oružja ili eksplozivnih materija“, lišila slobode lice inicijala LJ. B. Iz Gradiške, dok je M.L. i dalje nedostupno, ali se za njim intenzivno traga.

O svemu je obavješten okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Nakon kompletiranja predmeta,  protiv lica M. L., B. M.  i LJ. B. Slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(BN/S.K.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Дрекавац

26.11.2019 13:13

Како глупа формулација кривичног дјела! Глупи амерички закони, које су нам увалили њихови вазали!

ODGOVORITE
Name

Re

26.11.2019 15:35

to krivicno djelo postoji vec najmanje 50 godina prijatelju.