Тејлор Свифт најбоља уметница године!

Тејлор Свифт (29) је на синоћној додели награда "Америцан Мусиц Аwардс 2019" освојила чак шест музичких награда.

Забава 25.11.2019 | 21:00
Тејлор Свифт најбоља уметница године!
Поред главне награде за уметницу године, освојила је и пет других, тако да сада има укупно 29 награда, чиме је надмашила рекорд Мајкла Џексона који је за живота прикупио 24 музичке награде. Добила је и награду за почасну уметницу деценије.

- Све што ми је важно су успомене које имам с вама, годинама - рекла је 29-годишња Свифт на свечаности у Лос Анђелесу након што је извела ремикс својих песама.



Очекивало се да ће Свифт проговорити о свађи са шефовима дискографске куће "Биг Мацхине Рецордс", Скутером Брауном и Скотом Борчетом, јер су јој одузели ауторска права на њених првих шест албума, које је снимила док је била под њиховим уговором. Због тога је Тејлор претила забрана извођења сопствене музике, као и забрана коришћења те музике у документарцу који је издао Нетфликс.

Међутим, недавно су "Биг Мацхине Лабел Гроуп" и "Дицк Цларк Продуцтион" објавили како су постигли споразум о лиценцирању којим се одобравају наступи њихових уметника за стриминг емисије и емитовање на обострано одобреним платформама.

 Певачица није споменула спор, иако је свој наступ синоћ отворила носећи белу кошуљу исписану насловима својих старих албума.

- Ова је година за мене била пуна емоција. Било је доста добро, али и доста компликовано - рекла је Свифт која је победила у конкуренцији испред Дрејка, Ариане Гранде, Хелси и Пост Малонеа, наводи ЦНН.



- Не могу да верујем да ми је Керол Кинг дала ову награду. Моји родитељи су вечерас овде и слушали смо све ваше записе у средњој школи - рекла је Тејлор.

Добила је и награду за најбољи видео спот, најбољи поп/роцк албум, најбољу поп/роцк певачицу.

Извор:Телеграф.рс Фото:Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар