Tejlor Svift najbolja umetnica godine!

Tejlor Svift (29) je na sinoćnoj dodeli nagrada "American Music Awards 2019" osvojila čak šest muzičkih nagrada.

Zabava 25.11.2019 | 21:00
Tejlor Svift najbolja umetnica godine!
Pored glavne nagrade za umetnicu godine, osvojila je i pet drugih, tako da sada ima ukupno 29 nagrada, čime je nadmašila rekord Majkla Džeksona koji je za života prikupio 24 muzičke nagrade. Dobila je i nagradu za počasnu umetnicu decenije.

- Sve što mi je važno su uspomene koje imam s vama, godinama - rekla je 29-godišnja Svift na svečanosti u Los Anđelesu nakon što je izvela remiks svojih pesama.Očekivalo se da će Svift progovoriti o svađi sa šefovima diskografske kuće "Big Machine Records", Skuterom Braunom i Skotom Borčetom, jer su joj oduzeli autorska prava na njenih prvih šest albuma, koje je snimila dok je bila pod njihovim ugovorom. Zbog toga je Tejlor pretila zabrana izvođenja sopstvene muzike, kao i zabrana korišćenja te muzike u dokumentarcu koji je izdao Netfliks.

Međutim, nedavno su "Big Machine Label Group" i "Dick Clark Production" objavili kako su postigli sporazum o licenciranju kojim se odobravaju nastupi njihovih umetnika za striming emisije i emitovanje na obostrano odobrenim platformama.

 Pevačica nije spomenula spor, iako je svoj nastup sinoć otvorila noseći belu košulju ispisanu naslovima svojih starih albuma.

- Ova je godina za mene bila puna emocija. Bilo je dosta dobro, ali i dosta komplikovano - rekla je Svift koja je pobedila u konkurenciji ispred Drejka, Ariane Grande, Helsi i Post Malonea, navodi CNN.- Ne mogu da verujem da mi je Kerol King dala ovu nagradu. Moji roditelji su večeras ovde i slušali smo sve vaše zapise u srednjoj školi - rekla je Tejlor.

Dobila je i nagradu za najbolji video spot, najbolji pop/rock album, najbolju pop/rock pevačicu.

Izvor:Telegraf.rs Foto:Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar