Звезда чека Бајерн

Милош Дегенек је свјестан квалитета који има наредни ривал Црвене звезде у Лиги шампиона и истиче да је екипи потребна велика подршка са трибина како би одиграла добар меч против Бајерна.

Фудбал 25.11.2019 | 15:44
Звезда чека Бајерн
– Вољели би да када изађемо из тунела видимо пун стадион. Сви они који воле Звезду треба да дођу сутра и да нам дају подршку. Играмо против једне од најбољих екипа у Европи. Поред Ливерпула и Манчестер Ситија, мислим да је Бајерн један од најквалитетнијих тимова. Биће тешко, али сигуран сам да ћемо показати право лице. Вјерујем да ће бити другачија утакмица него у Њемачкој. Сигурно смо мотивисанији од противника и вјерујем да можемо до успјеха – нагласио је Дегенек.

Дефанзивац истиче да екипа мора да буде максимално сконцентрисана како не би прва примила гол.

– Много значи када на овом нивоу први постигнеш погодак. На психолошком плану када се на полувријеме оде са предношћу, то олакшава посао у другом делу игре. Притисак је мањи, али је и одговорност већа. Игра се до посљедњег минута и треба дати максимум. У супротном кад примиш гол мораш да јуриш резултат и то крене мало тежим током. Против Тотенхема се управо то десило. Ми смо професионалци и морамо бити спремни на обје ситуације – истакао је Дегенек. 

Аустралијски репрезентативац се у каријери сусрео са многим нападачима, а у уторак ће поново на мегдан са Левандовским.

– У првој утакмици смо добро стајали, парирали смо им одлично дефанзивно. Десио се пад концентрације код трећег гола. Чували смо добро  Левандовског и Комана, Перишића, као и касније Гнабрија. Не мислим само на дефанзивце, већ и на везни ред и напад, јер када се цијели колектив брани добро тешко се примају голови. Не треба нам посебна припрема за чување Левандовског који је један од најбољих нападача у Европи. Само у глави треба схватити против кога играмо и да треба да покажемо шта знамо и умемо. Вјерујем да ће награда доћи. Прије свега бих волио да обрадујемо навијаче и да се у сриједу пробудимо насмејани и срећни због чињенице да смо обезбиједили европско прољеће – закључио је Милош Дегенек.

Меч се игра у 21 час.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар