Свадбено славље настављено у Хајату уз присутво великог броја званица!

Син певачице Светлане Цеце Ражнатовић Вељко и његова вереница Богдана Родић заветовали су се на вечну љубав у Храму Светог Саве на Врачару. Њих двоје упутили су се у хотел Хајат где ће се обавити грађанско венчање и журка бити настављена уз присуство великог броја званица.

Забава 24.11.2019 | 18:41
Свадбено славље настављено у Хајату уз присутво великог броја званица!
Након церемоније венчања, Богдана и Вељко су се упутили у хотел Хајат, у ком ће бити одржана прослава, а док су се возили на њиховим рукама засијала је бурма.



Богдана и Вељко пољубили су се у једном тренутку и показали колико су срећни због свог посебног дана. Вељко није желео екстравагантну бурму, већ сасвим једноставну, од белог злата.

Више од 500 званица налази се у Хајату, а још личности са јавне сцене дошло је на грађанско венчање. 

Познате личности већ су почеле да стижу у хотел, а неке од њих су: Ацо Пејовић, Жељко Митровић, Сања Ђорђевић, Снежана Ђуришић, Дејан Милићевић, Ивица Тончев, Александра Јанковић и други.



Из хотела чује се музика, а појавили су се Сања Маринковић и Милан Калинић, као и Жељко и Јована Јоксимовић.

Међу званицама стигао је и Ивица Дачић, дугогодишњи Цецин пријатељ.



"Цвеће је за младу, донели смо и коверат. Важно је да смо донели добру вољу и позитивну енергију. Запеваћу, наравно", рекла је Снежана Ђуришић.



Цеца није желела да даје изјаве док се не обави грађанско венчање а бројним новинарским екипама ће се обратити око 20 часова.

Извор: Курир.рс Фото:Курир 

Коментари / 0

Оставите коментар