Svadbeno slavlje nastavljeno u Hajatu uz prisutvo velikog broja zvanica!

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru. Njih dvoje uputili su se u hotel Hajat gde će se obaviti građansko venčanje i žurka biti nastavljena uz prisustvo velikog broja zvanica.

Zabava 24.11.2019 | 18:41
Svadbeno slavlje nastavljeno u Hajatu uz prisutvo velikog broja zvanica!
Nakon ceremonije venčanja, Bogdana i Veljko su se uputili u hotel Hajat, u kom će biti održana proslava, a dok su se vozili na njihovim rukama zasijala je burma.



Bogdana i Veljko poljubili su se u jednom trenutku i pokazali koliko su srećni zbog svog posebnog dana. Veljko nije želeo ekstravagantnu burmu, već sasvim jednostavnu, od belog zlata.

Više od 500 zvanica nalazi se u Hajatu, a još ličnosti sa javne scene došlo je na građansko venčanje. 

Poznate ličnosti već su počele da stižu u hotel, a neke od njih su: Aco Pejović, Željko Mitrović, Sanja Đorđević, Snežana Đurišić, Dejan Milićević, Ivica Tončev, Aleksandra Janković i drugi.



Iz hotela čuje se muzika, a pojavili su se Sanja Marinković i Milan Kalinić, kao i Željko i Jovana Joksimović.

Među zvanicama stigao je i Ivica Dačić, dugogodišnji Cecin prijatelj.



"Cveće je za mladu, doneli smo i koverat. Važno je da smo doneli dobru volju i pozitivnu energiju. Zapevaću, naravno", rekla je Snežana Đurišić.



Ceca nije želela da daje izjave dok se ne obavi građansko venčanje a brojnim novinarskim ekipama će se obratiti oko 20 časova.

Izvor: Kurir.rs Foto:Kurir 

Komentari / 0

Ostavite komentar