Захуктава се славље: Вељко части трубаче

Вељко Ражнатовић пред одлазак у Тител, гдје ће “купити” младу Богдану Родић, веселио се са пријатељима и породицом испред куће на Дедињу, гдје су се окупили трубачи.

Забава 24.11.2019 | 12:55
Захуктава се славље: Вељко части трубаче
Трубачи су свирали “Данас мајко, жениш свога сина”, а младожења Вељко Ражнатовић китио их је и био широке руке.

Вељко је, наиме, сваком трубачу дао по 200 евра. Он је све вријеме играо и пјевао и не скида осмијех с лица.



Његова мајка, пјевачица Цеца Ражнатовић, заједно са кћерком Анастасијом Ражнатовић и младожењом Вељком и сватовима упутила се ка Тителу гдје ће Вељко Ражнатовић пуцати у јабуку, “купити младу” и испоштовати све обичаје. 



Испред куће на Дедињу је увелико славље, трубачи свирају хитове, а Цеца је за ову прилику одабрала атркативну кошуљу са леопард дезеном и панталоне.

Оно што је многе изненадило јесте да се Цеца неће возити у скупоцјеном аутомобилу до Титела, већ је са Анастасијом и сватовима ушла директно у аутобус на којем су почетна слова младенаца: “Б и В”.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Бања лула

24.11.2019 12:28

Без везе ..небитан лик за 80посто нормалне раје....мозда за србију..битан..не битан...а овдје тотално не битан лил....нек се зени..и треба....ал зени се за себе а не за рају...кога боли она ствар за његову свадбу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре

24.11.2019 13:07

Управо тако бас као да је неко битан

Name

Срецно

24.11.2019 13:09

И дуговјецно младенцима

Name

XY

24.11.2019 13:55

Јел могуце, ударна и главна вијест на свим порталима и тв у Србији је Вељкова свадба.!!! Дал је ово стварно нормално, дал је могуце да је ово највазније и најбитније у дрзави, да је свадба једина данасња вијест.Нема нама помоци дотакли смо дно. Ако неко има оправдање или супротно мисљење нека ми лијепи образлози и објасни.!!!!

Name

Реалност

24.11.2019 13:52

Само током просле године Србију је напустило 50.000 младих и образованих људи који сигурно имају боље образовање од дотичног али нажалост за исте нема мјеста у земљи. Иста ситуација и овдје. Момку желим све најбоље али 120.000 евра на свадбу и толика медијска пажња у односу на тужну причи од прије неки дан кад је у Лондону преминуо најперспективнији млади физичар.

ОДГОВОРИТЕ