Zahuktava se slavlje: Veljko časti trubače

Veljko Ražnatović pred odlazak u Titel, gdje će “kupiti” mladu Bogdanu Rodić, veselio se sa prijateljima i porodicom ispred kuće na Dedinju, gdje su se okupili trubači.

Zabava 24.11.2019 | 12:55
Zahuktava se slavlje: Veljko časti trubače
Trubači su svirali “Danas majko, ženiš svoga sina”, a mladoženja Veljko Ražnatović kitio ih je i bio široke ruke.

Veljko je, naime, svakom trubaču dao po 200 evra. On je sve vrijeme igrao i pjevao i ne skida osmijeh s lica.



Njegova majka, pjevačica Ceca Ražnatović, zajedno sa kćerkom Anastasijom Ražnatović i mladoženjom Veljkom i svatovima uputila se ka Titelu gdje će Veljko Ražnatović pucati u jabuku, “kupiti mladu” i ispoštovati sve običaje. 



Ispred kuće na Dedinju je uveliko slavlje, trubači sviraju hitove, a Ceca je za ovu priliku odabrala atrkativnu košulju sa leopard dezenom i pantalone.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da se Ceca neće voziti u skupocjenom automobilu do Titela, već je sa Anastasijom i svatovima ušla direktno u autobus na kojem su početna slova mladenaca: “B i V”.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Banja lula

24.11.2019 12:28

Bez veze ..nebitan lik za 80posto normalne raje....mozda za srbiju..bitan..ne bitan...a ovdje totalno ne bitan lil....nek se zeni..i treba....al zeni se za sebe a ne za raju...koga boli ona stvar za njegovu svadbu...

ODGOVORITE
Name

re re

24.11.2019 13:07

Upravo tako bas kao da je neko bitan

Name

Srecno

24.11.2019 13:09

I dugovjecno mladencima

Name

XY

24.11.2019 13:55

Jel moguce, udarna i glavna vijest na svim portalima i tv u Srbiji je Veljkova svadba.!!! Dal je ovo stvarno normalno, dal je moguce da je ovo najvaznije i najbitnije u drzavi, da je svadba jedina danasnja vijest.Nema nama pomoci dotakli smo dno. Ako neko ima opravdanje ili suprotno misljenje neka mi lijepi obrazlozi i objasni.!!!!

Name

Realnost

24.11.2019 13:52

Samo tokom prosle godine Srbiju je napustilo 50.000 mladih i obrazovanih ljudi koji sigurno imaju bolje obrazovanje od dotičnog ali nažalost za iste nema mjesta u zemlji. Ista situacija i ovdje. Momku želim sve najbolje ali 120.000 evra na svadbu i tolika medijska pažnja u odnosu na tužnu priči od prije neki dan kad je u Londonu preminuo najperspektivniji mladi fizičar.

ODGOVORITE