Новак остаје без тренера!

Новак Ђоковић могао би ускоро да остане без једног од тренера.
 
 

Тенис 23.11.2019 | 18:15
Новак остаје без тренера!
Хрватски медији наводе да би нови селектор њихове Дејвис куп репрезентације могао да постане Горан Иванишевић, који тренутно ради као тренер у стручном тиму Новака Ђоковића.

Хрватски новинари су упитали Новака шта мисли о тој могућности, а српски тенисер је одговорио:

"Наравно да је лепо чути такве информације. Треба све видети, али немам ништа против и сасвим је природно да Горан буде селектор Хрватске".

У Дејвис куп репрезентацији Хрватске дошло је до хаоса уочи завршног турнира у Мадриду. Тенисери су се побунили против селектора Жељка Крајана, који је добио отказ.

Уколико Новак остане без помоћи Иванишевића, биће то нови шок за њега, после јучерашње болне елиминације српског тима са завршног турнира Дејвис купа. Подсетимо, Русија је у четвртфиналу савладала нашу репрезентацију 2:1. 

(Курир спорт)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ццц

23.11.2019 17:20

Има неке друге проблеме, није њему проблем ако оде Иванисевиц ... , цовек је одједном незаинтересован за игру, сви се требају угледати на Федерера који има 39 г и такодје има и 4-ро деце а игра са вољом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.11.2019 19:52

Ђоковић је био, врло вјероватно опет ће бити бр. 1 и имати након активног бављења спортом даљу добру каријеру, пошто на томе већ увелико и осмишљено ради. Што се тиче поређења са Федерером, ту је једна значајна, квалитатитвна разлика а то је уствари једноставно то што је Федерер само један (оригинал).