Novak ostaje bez trenera!

Novak Đoković mogao bi uskoro da ostane bez jednog od trenera.
 
 

Tenis 23.11.2019 | 18:15
Novak ostaje bez trenera!
Hrvatski mediji navode da bi novi selektor njihove Dejvis kup reprezentacije mogao da postane Goran Ivanišević, koji trenutno radi kao trener u stručnom timu Novaka Đokovića.

Hrvatski novinari su upitali Novaka šta misli o toj mogućnosti, a srpski teniser je odgovorio:

"Naravno da je lepo čuti takve informacije. Treba sve videti, ali nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude selektor Hrvatske".

U Dejvis kup reprezentaciji Hrvatske došlo je do haosa uoči završnog turnira u Madridu. Teniseri su se pobunili protiv selektora Željka Krajana, koji je dobio otkaz.

Ukoliko Novak ostane bez pomoći Ivaniševića, biće to novi šok za njega, posle jučerašnje bolne eliminacije srpskog tima sa završnog turnira Dejvis kupa. Podsetimo, Rusija je u četvrtfinalu savladala našu reprezentaciju 2:1. 

(Kurir sport)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ccc

23.11.2019 17:20

Ima neke druge probleme, nije njemu problem ako ode Ivanisevic ... , covek je odjednom nezainteresovan za igru, svi se trebaju ugledati na Federera koji ima 39 g i takodje ima i 4-ro dece a igra sa voljom!

ODGOVORITE
Name

Re

24.11.2019 19:52

Đoković je bio, vrlo vjerovatno opet će biti br. 1 i imati nakon aktivnog bavljenja sportom dalju dobru karijeru, pošto na tome već uveliko i osmišljeno radi. Što se tiče poređenja sa Federerom, tu je jedna značajna, kvalitatitvna razlika a to je ustvari jednostavno to što je Federer samo jedan (original).