Премијерно у БН филм "Срећан пут комшија"

У бијељинском Центру за културу синоћ је премијерно приказан флм “Срећан пут комшија”. Заједно са Приједором и Градишком, Бијељина је град гдје се овај серијал сваке године приказује, а сценариста се и овог пута потрудио да кроз свакодневне животне ситуације насмије публику до суза. Комплетнан серијал филмова снимљен је у копродукцији БН телевизије и ТВ Приједор.

Република Српска 23.11.2019 | 13:19
Премијерно у БН филм "Срећан пут комшија"
У новом, шестом наставку филма који се овај пут зове “Срећан пут комшија” велики дио филма сниман је управо на подручју Бијељине, односно Бање Дворови и то је један од разлога првог приказивања баш у Семберији, рекао је сценариста прије почетка премијере. 

“Никад ја нисам у потпуности задовољан, али задовољнији сам у односу на претходне дијелове. Технички је напредније, режијски боље, а ја сам као сценариста покушао да причу направим интересантнијом за публику. Рачунам да је бољи и јер имамо велика имена, која су појачала нашу домаћу екипу, између осталих Власта Велисављевић, Александар Дуњић, Бора Ненић, из Београда,” наглашава Перо Шпадић, сценариста овог дијела серијала под називом  “Срећан пут комшија”. 



Прича прати дешавања добро уигране екипе и публици знаних ликова. 

“Овог пута од мене публика може да очекује нешто другачије, јер сада играм лик полицијског инспектора који кажњава људе који раде оно што не треба, односно крше закон. Када се заврши овај, шести дио филма, креће серија кроз коју се даље провлачи мој лик, Радан, односно полицијски инспектор,” појашњава глумац Михаило Максимовић, који додаје да нам је оваквих жанрова, гдје људи могу да се насмију потребно што више. 

Сценариста каже да је реакција публике на филм драгоцјена, јер му је управо она инспирација али и путоказ за даљи рад и писање. Након Бијељине, почетком децембра очекује се премијера у Градишци, а након тога и у Приједору.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Плач без суза

23.11.2019 16:14

'Насмијати до суза'? Питам се да ли да се смијем или да плачем? У сваком случају то је сналажљивост и бусинесс: добро искористити актуелну ситуацију.

ОДГОВОРИТЕ