Premijerno u BN film "Srećan put komšija"

U bijeljinskom Centru za kulturu sinoć je premijerno prikazan flm “Srećan put komšija”. Zajedno sa Prijedorom i Gradiškom, Bijeljina je grad gdje se ovaj serijal svake godine prikazuje, a scenarista se i ovog puta potrudio da kroz svakodnevne životne situacije nasmije publiku do suza. Kompletnan serijal filmova snimljen je u koprodukciji BN televizije i TV Prijedor.

Republika Srpska 23.11.2019 | 13:19
Premijerno u BN film "Srećan put komšija"
U novom, šestom nastavku filma koji se ovaj put zove “Srećan put komšija” veliki dio filma sniman je upravo na području Bijeljine, odnosno Banje Dvorovi i to je jedan od razloga prvog prikazivanja baš u Semberiji, rekao je scenarista prije početka premijere. 

“Nikad ja nisam u potpunosti zadovoljan, ali zadovoljniji sam u odnosu na prethodne dijelove. Tehnički je naprednije, režijski bolje, a ja sam kao scenarista pokušao da priču napravim interesantnijom za publiku. Računam da je bolji i jer imamo velika imena, koja su pojačala našu domaću ekipu, između ostalih Vlasta Velisavljević, Aleksandar Dunjić, Bora Nenić, iz Beograda,” naglašava Pero Špadić, scenarista ovog dijela serijala pod nazivom  “Srećan put komšija”. 



Priča prati dešavanja dobro uigrane ekipe i publici znanih likova. 

“Ovog puta od mene publika može da očekuje nešto drugačije, jer sada igram lik policijskog inspektora koji kažnjava ljude koji rade ono što ne treba, odnosno krše zakon. Kada se završi ovaj, šesti dio filma, kreće serija kroz koju se dalje provlači moj lik, Radan, odnosno policijski inspektor,” pojašnjava glumac Mihailo Maksimović, koji dodaje da nam je ovakvih žanrova, gdje ljudi mogu da se nasmiju potrebno što više. 

Scenarista kaže da je reakcija publike na film dragocjena, jer mu je upravo ona inspiracija ali i putokaz za dalji rad i pisanje. Nakon Bijeljine, početkom decembra očekuje se premijera u Gradišci, a nakon toga i u Prijedoru.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Plač bez suza

23.11.2019 16:14

'Nasmijati do suza'? Pitam se da li da se smijem ili da plačem? U svakom slučaju to je snalažljivost i business: dobro iskoristiti aktuelnu situaciju.

ODGOVORITE