Њени синови су познати фолк певачи, а супруг легенда!

Славица, жена Маринка Роквића просто обара с ногу, а њена љубавна прича са нашим певачем је у најмању руку - необична.

Забава 23.11.2019 | 20:00
Њени синови су познати фолк певачи, а супруг легенда!
Маринко Роквић деценијама је у браку са Славицом Роквић са којом има двојицу синова - Марка и Николу који су пошли татиним стопама. Славица је списатељица, била је медицинска сестра и једна је од најлепших жена у нашој земљи. У својој 55. години изгледа тако да јој завиде и много, много млађе.

Славица је уз свог супруга била и кроз она најтежа времена. Пре три године домаћи медији су писали да је Маринко Славици био неверан, због чега је она, наводно, решила да га напусти. Како се даље шушкало после неколико месеци решила је да се врати у породични дом и наставе тамо где су стали.



Славица се ретко када истиче у јавности и скоро никада је не видимо на јавним догађајима. Посвећена је бака, а њена књига “Данак у крви“ изазвала је велико интересовање. Залаже се за здрав живот и праве вредности и природну лепоту.

- Све почиње и завршава се нашим мислима. У најтежим тренуцима сетите се лепих ствари у животу. Драге моје, будите јединствене, марке на вашој одећи су небитне. Будите марка у души, имајте свој став, па макар и погрешан. Јер у овом лудом свету, где сви носе маске, подстакнути сопственим незадовољством, реткост је и привилегија угледати душу. Будите душа сопствене душе. Заборавите на силу, грубост, дрскост, неразумевање. Напротив, будите одраз властитих жеља у одсјају туђег ока - поручила је она у једном свом Инстаграм посту.

Извор:Република.рс   Фото:Република/инстаграм принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милан

23.11.2019 20:40

Наравно да је било варања..то је један од његових порока..али има и она веома тамну страну коју многи не знају. А има и разлог засто је и даље у браку. Ипак је њено презиме Роквиц. А то знаци паре, црвени тепих и експонирање у јавности. Анонимни медецински радник нема то сто има она.

ОДГОВОРИТЕ