Njeni sinovi su poznati folk pevači, a suprug legenda!

Slavica, žena Marinka Rokvića prosto obara s nogu, a njena ljubavna priča sa našim pevačem je u najmanju ruku - neobična.

Zabava 23.11.2019 | 20:00
Njeni sinovi su poznati folk pevači, a suprug legenda!
Marinko Rokvić decenijama je u braku sa Slavicom Rokvić sa kojom ima dvojicu sinova - Marka i Nikolu koji su pošli tatinim stopama. Slavica je spisateljica, bila je medicinska sestra i jedna je od najlepših žena u našoj zemlji. U svojoj 55. godini izgleda tako da joj zavide i mnogo, mnogo mlađe.

Slavica je uz svog supruga bila i kroz ona najteža vremena. Pre tri godine domaći mediji su pisali da je Marinko Slavici bio neveran, zbog čega je ona, navodno, rešila da ga napusti. Kako se dalje šuškalo posle nekoliko meseci rešila je da se vrati u porodični dom i nastave tamo gde su stali.Slavica se retko kada ističe u javnosti i skoro nikada je ne vidimo na javnim događajima. Posvećena je baka, a njena knjiga “Danak u krvi“ izazvala je veliko interesovanje. Zalaže se za zdrav život i prave vrednosti i prirodnu lepotu.

- Sve počinje i završava se našim mislima. U najtežim trenucima setite se lepih stvari u životu. Drage moje, budite jedinstvene, marke na vašoj odeći su nebitne. Budite marka u duši, imajte svoj stav, pa makar i pogrešan. Jer u ovom ludom svetu, gde svi nose maske, podstaknuti sopstvenim nezadovoljstvom, retkost je i privilegija ugledati dušu. Budite duša sopstvene duše. Zaboravite na silu, grubost, drskost, nerazumevanje. Naprotiv, budite odraz vlastitih želja u odsjaju tuđeg oka - poručila je ona u jednom svom Instagram postu.

Izvor:Republika.rs   Foto:Republika/instagram printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milan

23.11.2019 21:40

Naravno da je bilo varanja..to je jedan od njegovih poroka..ali ima i ona veoma tamnu stranu koju mnogi ne znaju. A ima i razlog zasto je i dalje u braku. Ipak je njeno prezime Rokvic. A to znaci pare, crveni tepih i eksponiranje u javnosti. Anonimni medecinski radnik nema to sto ima ona.

ODGOVORITE