Док Цеца спрема краљевски мени, прија ће мезе и печење!

Свадба века како многи називају венчање Цециног сина Вељка Ражнатовића и Богдане Родић заказана је за недељу, а младожењина мајка се потрудила да личи на краљевска венчања каква смо имали прилике да видимо на телевизији.

Забава 23.11.2019 | 14:00
Док Цеца спрема краљевски мени, прија ће мезе и печење!
Наиме, Цеца није штедела ни на чему, па ће све од прве до последње ствари на свадби да буде гала. Од олдтајмера, два одела, три венчанице, најскупљег менија у најлуксузнијем хотелу... Наиме, Цеца је захтевала да на венчању званицама буде послужен "ројал мени", који кошта 75 евра по особи и укључује најексклузивније иће и пиће.

Краљевски мени који је Цеца тражила да се званицама служи, а који кошта тричавих 9.000 динара по особи, састоји се из предјела, главног јела, супе, десерта и пића, а разуме се да у њему нема чега нема. Тако ће гости уз аперитив мезетити тартар бифтек, краљевску салату шефа Рудолфа, лосос са кокосовим млеком, патку преливену сосом од боровнице... Испијаће се најскупља пића и виски, а уз младеначку торту ће се служити шампањац "Моет".



С друге стране и породица Родић ради пуном паром како би најлепши дан у животу њихове наследнице протекао у најбољем реду. Мајка будуће невесте Данијела Родић открива да је све за дан свадбе припремљено, а Богдана ће поносно преузети презиме Ражнатовића.

- Држимо се добро за сада, још не плачемо. У недељу ће срце да нам искочи и сузе ће вероватно саме да теку од радости што је наша Богдана пронашла срећу, али и што званично одлази из наше куће - открива мајка Вељкове изабранице и додаје да за Вељка и његову породицу припремају посебно послужење.

- Спремамо мезе, питу, печење да угостимо зета и пријатеље. Богданине обе баке помажу око припрема. Будућа невеста нема дилему око презимена, па ће убудуће, уместо Родић, у званичним документима бити Ражнатовић.
 
- Богдану већ одавно сви из окружења зову госпођа Ражнатовић. Почело је из зезања, али постало је стварно још од када је почела да живи у вили код Цеце -открива нам једна од најбољих другаица Вељкове младе.

Извор:Курир.рс Фото:Курир

Коментари / 0

Оставите коментар