Dok Ceca sprema kraljevski meni, prija će meze i pečenje!

Svadba veka kako mnogi nazivaju venčanje Cecinog sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić zakazana je za nedelju, a mladoženjina majka se potrudila da liči na kraljevska venčanja kakva smo imali prilike da vidimo na televiziji.

Zabava 23.11.2019 | 14:00
Dok Ceca sprema kraljevski meni, prija će meze i pečenje!
Naime, Ceca nije štedela ni na čemu, pa će sve od prve do poslednje stvari na svadbi da bude gala. Od oldtajmera, dva odela, tri venčanice, najskupljeg menija u najluksuznijem hotelu... Naime, Ceca je zahtevala da na venčanju zvanicama bude poslužen "rojal meni", koji košta 75 evra po osobi i uključuje najekskluzivnije iće i piće.

Kraljevski meni koji je Ceca tražila da se zvanicama služi, a koji košta tričavih 9.000 dinara po osobi, sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta i pića, a razume se da u njemu nema čega nema. Tako će gosti uz aperitiv mezetiti tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos sa kokosovim mlekom, patku prelivenu sosom od borovnice... Ispijaće se najskuplja pića i viski, a uz mladenačku tortu će se služiti šampanjac "Moet".S druge strane i porodica Rodić radi punom parom kako bi najlepši dan u životu njihove naslednice protekao u najboljem redu. Majka buduće neveste Danijela Rodić otkriva da je sve za dan svadbe pripremljeno, a Bogdana će ponosno preuzeti prezime Ražnatovića.

- Držimo se dobro za sada, još ne plačemo. U nedelju će srce da nam iskoči i suze će verovatno same da teku od radosti što je naša Bogdana pronašla sreću, ali i što zvanično odlazi iz naše kuće - otkriva majka Veljkove izabranice i dodaje da za Veljka i njegovu porodicu pripremaju posebno posluženje.

- Spremamo meze, pitu, pečenje da ugostimo zeta i prijatelje. Bogdanine obe bake pomažu oko priprema. Buduća nevesta nema dilemu oko prezimena, pa će ubuduće, umesto Rodić, u zvaničnim dokumentima biti Ražnatović.
 
- Bogdanu već odavno svi iz okruženja zovu gospođa Ražnatović. Počelo je iz zezanja, ali postalo je stvarno još od kada je počela da živi u vili kod Cece -otkriva nam jedna od najboljih drugaica Veljkove mlade.

Izvor:Kurir.rs Foto:Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar