Дара и Марина се помириле, поново пише за њу!

Након оптужби текстописца да јој је певачица остала дужна преко 10. 000 евра за албум и јавних прозивки, оне се опет друже и сарађују.

Забава 23.11.2019 | 11:59
Дара и Марина се помириле, поново пише за њу!
Дара Бубамара и Марина Туцаковић закопале су ратне секире након шест година и поново су у љубави као некада, ексклузивно сазнаје Курир. Текстописац најпознатијих хитова оптужила је фолк певачицу да јој је остала дужна око 10.000 евра за девет песама које јој је урадила на албуму „Делете“ из 2013. године.

Међутим, Дара ју је демантовала правдајући се да јој је финансијски помагала и поклањала скупоцену гардеробу. Али околности су сада другачије јер су обе решиле да забораве ружну прошлост и заједно крену у нове радне победе.

Према Курировим сазнањима, Марина је Бубамари написала текст за нову дуетску песму, коју ће она ускоро снимити са Слобом Радановићем, с којим се наводно тајно виђала. 


 
- Поред сарадње које су имале, биле су веома блиске. Пре шест година нико не би помислио да ће њих две заратити, али десило се. Много се спекулисало о њиховој свађи и никоме није јасно због чега Дара није хтела да јој плати песме, кад је већ била у могућности. Одједном су престале да комуницирају, а кад су медији сазнали за њихов сукоб, нису имале проблем да једна другу извређају. Годинама нису имале никакав контакт - открива наш извор и додаје да је Бубамара контактирала с Туцаковићевом кад је сазнала за њену болест.

- Дара је испала човек, јавила јој се и понудила помоћ, као што би свака нормална особа тако поступила. Била је сигурна да је Марина неће оставити без одговора јер је добро познаје. Тако су поново почеле да се чују, па је изненада дошло и до тога да поново почну да сарађују, иако је Марина одлучила да посао смањи на минимум - каже извор.



Овим поводом позвали смо Дару Бубамару за коментар и она је потврдила Курирова сазнања.

- Нас две се никада нисмо свађале, све је то мало пренапумпано. Она ми је урадила феноменалну баладу и, сваки пут кад је чујемо, обе плачемо. Заиста је јако емотивна и не могу да дочекам да је чујете. То је све што могу да кажем на ову тему - рекла је певачица за Курир, док је Марина била недоступна.

Извор:Курир.рс Фото:Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

23.11.2019 15:39

ИСТЕ ЈА ПОМИСЛИ МАРИНА ИЗ МАЛО МЛАДЈИ ДАНА

ОДГОВОРИТЕ