Dara i Marina se pomirile, ponovo piše za nju!

Nakon optužbi tekstopisca da joj je pevačica ostala dužna preko 10. 000 evra za album i javnih prozivki, one se opet druže i sarađuju.

Zabava 23.11.2019 | 11:59
Dara i Marina se pomirile, ponovo piše za nju!
Dara Bubamara i Marina Tucaković zakopale su ratne sekire nakon šest godina i ponovo su u ljubavi kao nekada, ekskluzivno saznaje Kurir. Tekstopisac najpoznatijih hitova optužila je folk pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu „Delete“ iz 2013. godine.

Međutim, Dara ju je demantovala pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu. Ali okolnosti su sada drugačije jer su obe rešile da zaborave ružnu prošlost i zajedno krenu u nove radne pobede.

Prema Kurirovim saznanjima, Marina je Bubamari napisala tekst za novu duetsku pesmu, koju će ona uskoro snimiti sa Slobom Radanovićem, s kojim se navodno tajno viđala. 


 
- Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se. Mnogo se spekulisalo o njihovoj svađi i nikome nije jasno zbog čega Dara nije htela da joj plati pesme, kad je već bila u mogućnosti. Odjednom su prestale da komuniciraju, a kad su mediji saznali za njihov sukob, nisu imale problem da jedna drugu izvređaju. Godinama nisu imale nikakav kontakt - otkriva naš izvor i dodaje da je Bubamara kontaktirala s Tucakovićevom kad je saznala za njenu bolest.

- Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - kaže izvor.



Ovim povodom pozvali smo Daru Bubamaru za komentar i ona je potvrdila Kurirova saznanja.

- Nas dve se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obe plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu - rekla je pevačica za Kurir, dok je Marina bila nedostupna.

Izvor:Kurir.rs Foto:Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

re

23.11.2019 15:39

ISTE JA POMISLI MARINA IZ MALO MLADJI DANA

ODGOVORITE