Паника у Јути! Богдановић бјежао из свлачионице

Ноћ у Јути је обиљежила је велика драма која је настала након НБА утакмице Џеза и Голден Стејта (113:109). Након што је утакмица завршена, полиција је по хитном поступку евакуисала играче, али и остале који су се налазили у “Вивинт Смарт Хоме Арени”.

Кошарка 23.11.2019 | 10:30
Паника у Јути! Богдановић бјежао из свлачионице
Енди Ларсен, новинар из Јуте, пренио је да је полицијски пас реаговао на један пакет, односно кутију за алат која је остављен у ресторану који се налази у оквиру арене и да је цијела дворана брзо евакуисана. Поједини играчи нису стигли ни да се истуширају, прије него што су обавијештени да што прије морају да напусте халу.

Оно што је појачало панику десило се само пар улица од арене. У питању је пуцњава, а градом је владао страх због свега што се десило у кратком временском периоду.



Карлос Валенсија, полицајац из Јуте, потврдио је тврдње да је одјељење задужено за бомбе на задатку, а касније се утврдило да се ипак у кутији налазио само алат. Није познато ко је и зашто оставио кутију у ресторану, као ни разлог реакције пса, који би морао бити одлично издресиран. 

Што се утакмице тиче, Голден Стејт се борио лавовски, међутим и више него десетковани нису имали снаге за победу. Најбољи у Јути били су Донован Мичел и Мајк Конли са 30 и 27 поена. Хрватски интернационалац Бојан Богдановић забиљежио је 17 поена, а након утакмице морао је са саиграчима да бјежи из свлачионице.

У пораженој екипи најбољи је био Алек Буркс, који се у недостатку водећих играча истакао као лидер рањених Вориорса.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар