Panika u Juti! Bogdanović bježao iz svlačionice

Noć u Juti je obilježila je velika drama koja je nastala nakon NBA utakmice Džeza i Golden Stejta (113:109). Nakon što je utakmica završena, policija je po hitnom postupku evakuisala igrače, ali i ostale koji su se nalazili u “Vivint Smart Home Areni”.

Košarka 23.11.2019 | 10:30
Panika u Juti! Bogdanović bježao iz svlačionice
Endi Larsen, novinar iz Jute, prenio je da je policijski pas reagovao na jedan paket, odnosno kutiju za alat koja je ostavljen u restoranu koji se nalazi u okviru arene i da je cijela dvorana brzo evakuisana. Pojedini igrači nisu stigli ni da se istuširaju, prije nego što su obaviješteni da što prije moraju da napuste halu.

Ono što je pojačalo paniku desilo se samo par ulica od arene. U pitanju je pucnjava, a gradom je vladao strah zbog svega što se desilo u kratkom vremenskom periodu.Karlos Valensija, policajac iz Jute, potvrdio je tvrdnje da je odjeljenje zaduženo za bombe na zadatku, a kasnije se utvrdilo da se ipak u kutiji nalazio samo alat. Nije poznato ko je i zašto ostavio kutiju u restoranu, kao ni razlog reakcije psa, koji bi morao biti odlično izdresiran. 

Što se utakmice tiče, Golden Stejt se borio lavovski, međutim i više nego desetkovani nisu imali snage za pobedu. Najbolji u Juti bili su Donovan Mičel i Majk Konli sa 30 i 27 poena. Hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović zabilježio je 17 poena, a nakon utakmice morao je sa saigračima da bježi iz svlačionice.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Alek Burks, koji se u nedostatku vodećih igrača istakao kao lider ranjenih Voriorsa.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar