Сјајна игра Николе Јокића

Кошаркаши Денвера савладали су Бостон са 96:92 и нанијели му тек четврти пораз у текућој НБА сезони, а одличан је био Никола Јокић који је остварио “трипл дабл” од 18 поена, 16 скокова и 10 асистенција.

Кошарка 23.11.2019 | 08:37
Сјајна игра Николе Јокића
Српски центар није имао шутерско вече јер му је учинак био 17-7, од чега је покушао четири пута за три поена и сва четири пута је био неуспјешан. Омао је по три украдене и изгубљене лопште, те блокаду.



Џамал Мареј је постигао 22, Вил Бартон 15, а Пол Милсам 14 поена уз 10 скокова. У пораженом тиму најефикаснији је био Џејлин Браун са 22 поена.

Меч у Денверу обиљежила је и повреда играча Селтикса Кембе Вокера, који се у борби за лопту главом забио у тијело саиграча.

Он је са паркета изнесен на носилима, а послије утакмице је са екипом отпутовао назад у Бостон. Да ли ће морати да паузира биће познато након додатног прегледа.

Поред Јокића успјешан је био и Бобан Марјановић чији је Далас савладао Кливленд са убједљивих 143:101. Србин је убацио девет поена уз шут 8-4, а имао је шест скокова, те по једну асистенцију и блокаду. Опет је сајајан био Лука Дончић са 30 поена, 14 асистенција и седам скокова.

Саскраменто Кингси су, без Богдана Богдановића који се опоравља од повреде, доживјели гостујући пораз од Бруклина 116:97. Немања Бјелица је постигао 13 поена (шут из игре 9-4, тројке 5-1), те имао седам скокова, двије асистенције и украдену лопту.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар