Sjajna igra Nikole Jokića

Košarkaši Denvera savladali su Boston sa 96:92 i nanijeli mu tek četvrti poraz u tekućoj NBA sezoni, a odličan je bio Nikola Jokić koji je ostvario “tripl dabl” od 18 poena, 16 skokova i 10 asistencija.

Košarka 23.11.2019 | 08:37
Sjajna igra Nikole Jokića
Srpski centar nije imao šutersko veče jer mu je učinak bio 17-7, od čega je pokušao četiri puta za tri poena i sva četiri puta je bio neuspješan. Omao je po tri ukradene i izgubljene lopšte, te blokadu.



Džamal Marej je postigao 22, Vil Barton 15, a Pol Milsam 14 poena uz 10 skokova. U poraženom timu najefikasniji je bio Džejlin Braun sa 22 poena.

Meč u Denveru obilježila je i povreda igrača Seltiksa Kembe Vokera, koji se u borbi za loptu glavom zabio u tijelo saigrača.

On je sa parketa iznesen na nosilima, a poslije utakmice je sa ekipom otputovao nazad u Boston. Da li će morati da pauzira biće poznato nakon dodatnog pregleda.

Pored Jokića uspješan je bio i Boban Marjanović čiji je Dalas savladao Klivlend sa ubjedljivih 143:101. Srbin je ubacio devet poena uz šut 8-4, a imao je šest skokova, te po jednu asistenciju i blokadu. Opet je sajajan bio Luka Dončić sa 30 poena, 14 asistencija i sedam skokova.

Saskramento Kingsi su, bez Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja od povrede, doživjeli gostujući poraz od Bruklina 116:97. Nemanja Bjelica je postigao 13 poena (šut iz igre 9-4, trojke 5-1), te imao sedam skokova, dvije asistencije i ukradenu loptu.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar