Сада је све у рукама НАТО

Сада је све у рукама НАТО. Кажу ли они да документ који ће им стићи из БиХ аутоматски активира Акциони план за чланство МАП, џаба се страначки војници, аналитичари и ботови напињу да плебсу објасне како Програм реформи није АНП и како Милорад Додик није капитулирао у Сарајеву.  

Босна и Херцеговина 22.11.2019 | 16:59
Сада је све у рукама НАТО
Исто тако, ако НАТО саопшти да МАП остаје залеђен и да остајемо на истом нивоу сарадње као и до сада, џаба су Комшић, Џаферовић и братија објашњавали како су надиграли Додика.

Или ће нам се можда и званични НАТО обратити нејасно, увијено, тајно, тако да нећемо ни знати шта нас је снашло? Да се опозиција не досјети.

Превише је овдје скраћеница и високе политике да би на прву било разумљиво грађанима. Зато немојте да се чудите њиховом муку у тренутку када СДС и ПДП тврде да је Додик „издао Српску“, док је СНСД по друштвеним мрежама, а потом и на телевизији, почео да тврди супротно, и прије него што је из Предсједништва саопштено шта је потписано. То је први разлог за сумњу, баш као и чињеница што је Додик послије сједнице отишао у Београд, умјесто да, ако је истински побиједио, славодобитно одржи конференцију за новинаре у Источном Сарајеву.

Сљедећа сумња је скривање од јавности Програма реформи, што је недопустиво имајући у виду чињеницу да је тих неколико листова папира наводно ријешило политичку кизу која утиче на све нас. А онда вам је криво што о њему причају они који га нису ни видјели. Извините, све док докумет не објавите јавност има пуно право да спекулише, критикује, па чак и да отворено лаже о његовом садржају.

Кажете, амбасадори Квинте, на челу с дипломатом САД, члановима Предсједништва су обећали да Програм реформи неће активирати МАП, након чега је Додик подигао руку и гласао. Откад ми то вјерујемо на ријеч америчком амбасадору? Зашто није сазвана посебна сједница Народне скупштине РС која би аминовала Додиков глас?

Кажете да се у документу ничим не прејудицира чланство у НАТО, а не кажете да ли је у њега децидно уграђен дио Резолуције НСРС о војној неутралности. На крају закључујете како Програм реформи не значи чланство у НАТО. Тако је, али чланство не гарантује ни АНП ни МАП, па смо мјесецима галамили да их нећемо.

Давно је овде престало да буде важно шта јесте, а шта није. Битно је у каквом се паковању прича прода народу, а ви то радите најбоље на свијету.

(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Миркп

22.11.2019 16:12

оде Додо у Русију. СЕЛО ГОРИ А БАБА СЕ ЧЕШЉА!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

23.11.2019 06:54

Са његовим рачуном може гдје хоће.

Name

Ма какви

22.11.2019 16:17

НАТО це реци да је то Програм реформи. Да сацувају свог Милорада. Јер је тај МАП активирао јос Зивко Радисиц. Будале све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видис

22.11.2019 16:21

Опет преварисе цовека, поново испаде наиван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

22.11.2019 19:38

Милорада изварасе како стигну...регистрације, Војска,Брцко... бас су ти људи варалице..преваре те да дигнес руку и да то изгласас.

Name

Да, можда не

22.11.2019 16:28

Чак када је у питању и силни НАТО, Додик држи све конце у својим рукама.Све се врти око његовог Да или НЕ. За сада он остаје при овом другом- НЕ, а шта ће бити даље остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.22.11.2019

22.11.2019 16:29

Остаје да време покаже штаје уствари подписано.Али надам се да г Додик неби такво нешто подписао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

22.11.2019 19:42

Не би не би, никад он то неби потписао чак и кад би рекли да може заврши иза решетака.

Name

НАТО

22.11.2019 16:57

А добро ....у чијим је рукама иначе било то од рата па на овамо....Шта се ту замлацујете са неким глупостима па само НАТО је и присутан у БиХ свих ових година..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико никановиц

26.11.2019 08:59

Овдје писе да јавност има право да спекулисе, то је у реду. Али писе да се има права и ЛАГАТИ и то знајуци да се сире ЛАЗИ, да је то у реду, ја мислим да није. Споразум се мозе критизирати, али овдје нико не критизира споразум или приступање НАТО-у него се само критизира један цовјек. Има једна народна, за добрим коњем се прасина дизе, не браним ја Додика, је.е се мени за њега, али цитајуци и слусајуци коментаре и изјаве добија се утисак да је Додик бог и батина и да је било и бити це како он казе, то у ствари признаје и опозиција и признају да они против тога не могу ниста докле год су тако растројени. На крају це прихватити све те одлуке да би у будуцности могли реци да они само проводе оно сто је снсд и посебно Додик закљуцио. Дгје је ту самостална политика?

ОДГОВОРИТЕ