Михи пресађена коштана срж непознатог донора

Тренеру Фудбалског клуба "Болоње" Синиши Михајловићу пресађена је коштана срж непознатог донора, његови налази су задовољавајући и отпуштен је са Института за хематологију, саопштено је из италијанске клинике "Сант Орсола".

Фудбал 22.11.2019 | 16:05
Михи пресађена коштана срж непознатог донора
"Синиша Михајловић је данас отпуштен са Института за хематологију након што му је урађена трансплантација коштане сржи од непознатог донора 29. октобра. Стање пацијента и његови хематолошки налази су задовољавајући", саопштено је из ове здравствене установе на којој се Михајловић лијечио након што му је дијагностикована леукемија.

Он је од почетка био подвргнут изузетно агресивној терапији, која је подразумијевала хемиотерапију и радиотерапију.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

донор

22.11.2019 15:23

Људи моји немате појма колико сам ја сретан кад знам да сам некоме помогао и спасио зивот.Лицни сам донор једне ријетке крвне групе и редовно сваких 6 мјесеци дајем крв и тај дан сам сав поносан на себе и сам себи казем браво за мене некоме цу спасити зивот. Свако ко год се осјеца здравим треба барем једном покусат да дозиви тај осјецај. Радује ме ова вијест и надам се да це Синиси бити добро које му од срца зелим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој Синиса

22.11.2019 16:07

И ако си нама Гробарима загорцавао зивот, ја би ти то дзаба донирао, не бас дзаба, пар ракијица, мезенце и на крају пар пива. Зив нам био.

ОДГОВОРИТЕ