Mihi presađena koštana srž nepoznatog donora

Treneru Fudbalskog kluba "Bolonje" Siniši Mihajloviću presađena je koštana srž nepoznatog donora, njegovi nalazi su zadovoljavajući i otpušten je sa Instituta za hematologiju, saopšteno je iz italijanske klinike "Sant Orsola".

Fudbal 22.11.2019 | 16:05
Mihi presađena koštana srž nepoznatog donora
"Siniša Mihajlović je danas otpušten sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplantacija koštane srži od nepoznatog donora 29. oktobra. Stanje pacijenta i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući", saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove na kojoj se Mihajlović liječio nakon što mu je dijagnostikovana leukemija.

On je od početka bio podvrgnut izuzetno agresivnoj terapiji, koja je podrazumijevala hemioterapiju i radioterapiju.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

donor

22.11.2019 15:23

Ljudi moji nemate pojma koliko sam ja sretan kad znam da sam nekome pomogao i spasio zivot.Licni sam donor jedne rijetke krvne grupe i redovno svakih 6 mjeseci dajem krv i taj dan sam sav ponosan na sebe i sam sebi kazem bravo za mene nekome cu spasiti zivot. Svako ko god se osjeca zdravim treba barem jednom pokusat da dozivi taj osjecaj. Raduje me ova vijest i nadam se da ce Sinisi biti dobro koje mu od srca zelim.

ODGOVORITE
Name

Moj Sinisa

22.11.2019 16:07

I ako si nama Grobarima zagorcavao zivot, ja bi ti to dzaba donirao, ne bas dzaba, par rakijica, mezence i na kraju par piva. Ziv nam bio.

ODGOVORITE