Боба и Брена 30 година праве најбоље журке!

Лепа Брена са породицом прославила је Аранђеловдан, а њен син Стефан Живојиновић, који је помагао и у кухињи открио је како обично изгледају журке у њиховом дому.

Забава 22.11.2019 | 12:01
Боба и Брена 30 година праве најбоље журке!
Први су у Бренин дом стигли Саша Поповић са супругом Сузаном Јовановић, Александра Пријовић, Сања Ђорђевић са ћерком Иваном, као и Дамир Хандановић, Северина и Игор, Кеба...



Стефан је открио да његова породица већ 30 година прави добре журке и да се за добру атмосферу лепо побрине и Лепа Брена, која се ухватила у коло и оплела са гостима. Ни најмлађи Живојиновић није изостао од подизања атмосфере до усијања па је у једном тренутку сео за бубњеве.



Певач је признао да иако су брат Виктор и он вични у кухињи, за женидбу нису спремни.

"Надам се да смо прави домаћини, али за женидбу нисмо спремни. Рано је", рекао он и описао славље у дому Живојиновића:


 
"Лагано је, причамо, музика у позадини. Код нас је увек такмичење ко ће више и ко ће јаче, волимо да "партијамо", трудимо се да последњи останемо. Мислим да ће свако допринети атмосфери, они 30 година праве журке, њима је да људи буду задовољни. Брена узме микрофон, али се труди да се што пре извуче."

После Стефана, Саша Поповић је признао да најраније долази на Бренину славу.

"Ми смо као бебе, први дођемо и први одемо. Свако вече рано легнем са Сузаном и чекамо кад ће прва пензија да дође. Узели смо мали ауто, мало троши", рекао је Саша кроз смех.



За храну и целу организацију био је задужен Боба, па је на трпези било свега, од прасетине, јагњетине, поврће, салата, погача до колача.

Извор:Курир Фото:Курир/Немања Николић

Коментари / 0

Оставите коментар