Boba i Brena 30 godina prave najbolje žurke!

Lepa Brena sa porodicom proslavila je Aranđelovdan, a njen sin Stefan Živojinović, koji je pomagao i u kuhinji otkrio je kako obično izgledaju žurke u njihovom domu.

Zabava 22.11.2019 | 12:01
Boba i Brena 30 godina prave najbolje žurke!
Prvi su u Brenin dom stigli Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Aleksandra Prijović, Sanja Đorđević sa ćerkom Ivanom, kao i Damir Handanović, Severina i Igor, Keba...Stefan je otkrio da njegova porodica već 30 godina pravi dobre žurke i da se za dobru atmosferu lepo pobrine i Lepa Brena, koja se uhvatila u kolo i oplela sa gostima. Ni najmlađi Živojinović nije izostao od podizanja atmosfere do usijanja pa je u jednom trenutku seo za bubnjeve.Pevač je priznao da iako su brat Viktor i on vični u kuhinji, za ženidbu nisu spremni.

"Nadam se da smo pravi domaćini, ali za ženidbu nismo spremni. Rano je", rekao on i opisao slavlje u domu Živojinovića:


 
"Lagano je, pričamo, muzika u pozadini. Kod nas je uvek takmičenje ko će više i ko će jače, volimo da "partijamo", trudimo se da poslednji ostanemo. Mislim da će svako doprineti atmosferi, oni 30 godina prave žurke, njima je da ljudi budu zadovoljni. Brena uzme mikrofon, ali se trudi da se što pre izvuče."

Posle Stefana, Saša Popović je priznao da najranije dolazi na Breninu slavu.

"Mi smo kao bebe, prvi dođemo i prvi odemo. Svako veče rano legnem sa Suzanom i čekamo kad će prva penzija da dođe. Uzeli smo mali auto, malo troši", rekao je Saša kroz smeh.Za hranu i celu organizaciju bio je zadužen Boba, pa je na trpezi bilo svega, od prasetine, jagnjetine, povrće, salata, pogača do kolača.

Izvor:Kurir Foto:Kurir/Nemanja Nikolić

Komentari / 0

Ostavite komentar