Вучић: Питам руске пријатеље - Зашто?

Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да руски обавестајац Георги Клебан више није на територији Србије.

Србија 21.11.2019 | 22:13
Вучић: Питам руске пријатеље - Зашто?
Он је поручио да је сигуран да је председник Владимир Путин није био обавештен о овом деловању, и да Србија има пријатељске односе с Руском Федерацијом.

Он је поновио да Србија не заборавља шта је Путин учинио за Србију у међународним организацијама, ни подршку у опремању војске.

Подсетио је и да је Србија једина није увела санкције Руској Федерацији, није гласала против интереса РФ, да једина одрзава војне везбе са руском војском и да ничим није угрозила пријатељство са Русијим.

"Зато питам руске пријатеље, а питао сам и данас амбасадора, Боцан Харченка: Зашто? Нисам видео никакву логику у свему овоме", рекао је Вучић.

Он је вечерас поновио чврсту опредељеност Србије за војну неутралност и поручио: "Србија неће у НАТО".

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Монте Карло

24.11.2019 07:32

Бас је досадило вјецито пресипање из супљег у празно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крузни Ток

24.11.2019 18:29

Вуцко пролетио кроз црвено свјетло!

Name

Од срца

24.11.2019 15:35

Вуцко, допусти ми, као лаику ми се цини да Руси не саботирају Србију, него тебе. Србија је комад земље и остаце ту и након тебе и мене. Понекад се сјетим оног сакривеног орузја у сумарку крај пута којим се возис, па помислим да није везано са овим слуцајем? Слусам прице како је нас ЦИА завадила (СФРЈ). Мозда, људи казу за љубав или рат је потребно двоје. Вуцко, будимо реални, ово није љубав, ово је курвалук, а за курвалук нам је фалио треци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логичар...

24.11.2019 17:08

... Ако ти није јасно, сјети се да ти је Путин окачио огрлицу око врата у виду некаквог ордена. То нешто значи, на првом мјесту да се не играш са Русима као што се играш са нама Србима. А, ово ти је упозорење да си се ипак мало заиграо...

ОДГОВОРИТЕ