Сукоб у Бечу: Хрват напао ножем Србина

Полиција Беча је прије неколико дана лишила слободе хрватског држављанина због напада хладним оружијем на Србина и то након што су се они сукобили на часовима њемачког језика.

Свијет 21.11.2019 | 14:08
Сукоб у Бечу: Хрват напао ножем Србина
Хрват стар 30 година, напао је ножем мушкарца српске националности старог двадесет година, а како се наводи, до сукоба је дошло након препирке између њих двоје током часа њемачког језика у једној школи у Мјалдингу, једном од округа Беча, преноси Блиц.

Како су саопштили из полиције, неименовани нападач је покушао да побјегне са лица мјеста, али је убрзо лоциран, те и индетификован, након чега је услиједила акција хапшења. 

– Након што је лоциран у Меидлингу, осумњичени је приликом интервенције покушао да бјежи бацајући оружје, односно нож – саопштила су из полиције, додавши да се нападач зауставио тек када је полицајац запуцао у ваздух..

Према њиховим ријечима, мотив сукоба још увек није утврђен.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма хајте

21.11.2019 14:58

Србин није разумио нешто на часу Њемачког па је пито хрвата а хрвату се то није допало да му мора објашњавати њемачки и дошло је до варница. Ето

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2019 18:49

Види небитно је ко је кога напао у смислу Србин Хрват. Погрешно је то дијелити на тај начин. Ево ја ћу ти рећи ко је кога напао. Напад је извршио злочинац над невином жртвом..