Sukob u Beču: Hrvat napao nožem Srbina

Policija Beča je prije nekoliko dana lišila slobode hrvatskog državljanina zbog napada hladnim oružijem na Srbina i to nakon što su se oni sukobili na časovima njemačkog jezika.

Svijet 21.11.2019 | 14:08
Sukob u Beču: Hrvat napao nožem Srbina
Hrvat star 30 godina, napao je nožem muškarca srpske nacionalnosti starog dvadeset godina, a kako se navodi, do sukoba je došlo nakon prepirke između njih dvoje tokom časa njemačkog jezika u jednoj školi u Mjaldingu, jednom od okruga Beča, prenosi Blic.

Kako su saopštili iz policije, neimenovani napadač je pokušao da pobjegne sa lica mjesta, ali je ubrzo lociran, te i indetifikovan, nakon čega je uslijedila akcija hapšenja. 

– Nakon što je lociran u Meidlingu, osumnjičeni je prilikom intervencije pokušao da bježi bacajući oružje, odnosno nož – saopštila su iz policije, dodavši da se napadač zaustavio tek kada je policajac zapucao u vazduh..

Prema njihovim riječima, motiv sukoba još uvek nije utvrđen.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ma hajte

21.11.2019 14:58

Srbin nije razumio nešto na času Njemačkog pa je pito hrvata a hrvatu se to nije dopalo da mu mora objašnjavati njemački i došlo je do varnica. Eto

ODGOVORITE
Name

Re

21.11.2019 18:49

Vidi nebitno je ko je koga napao u smislu Srbin Hrvat. Pogrešno je to dijeliti na taj način. Evo ja ću ti reći ko je koga napao. Napad je izvršio zločinac nad nevinom žrtvom..