Син Снежане Ђуришић изашао из затвора!

Марко Гвозденовић, син фолк певачице Снежане Ђуришић, изашао је из затвора прошлог петка.

Забава 21.11.2019 | 17:00
Син Снежане Ђуришић изашао из затвора!
Певачицин син ухапшен је у августу због сумње да је опљачкао породичну кућу у Јајинцима, али и због сумње да је претио својој мајци. Подсетимо, Снежана је летос полицији пријавила да је доживела насиље и да је добила претеће СМС поруке од сина. Њему је тада одређен притвор до 30 дана, а након тога судија је донела одлуку да три месеца мора да проведе иза решетака.

Према речима саговорника Курира, Марко је одлучио да живот промени из корена и да више не прави проблеме породици.

- Схватио је да је себи највећи непријатељ и да је радио ствари због којих се стиди. Он је проживео тежак период, али сада је окренуо нови лист. Снежана му је пружила још једну шансу и сада су у одличним односима. Марко се по изласку из затвора посветио деци и само жели да ради и да буде син за пример. Певачица је дала све од себе да му помогне и никада није дигла руке од њега јер је веровала да ће да се промени - завршава  извор.

Иначе, Снежанин наследник већ је одслужио четири и по године затвора због тога што је пијан изазвао саобраћајну незгоду у којој је погинула његова тадашња девојка. Пошто је изашао из затвора, поново је скривио удес, у ком, на срећу, нико није страдао, али је побегао с места несреће, па га је полиција и тада јурила. Такође, против њега је био покренут и кривични поступак због насиља према супрузи.

Извор:Курир.рс  Фото: Стефан Јокић

Коментари / 0

Оставите коментар