Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora!

Marko Gvozdenović, sin folk pevačice Snežane Đurišić, izašao je iz zatvora prošlog petka.

Zabava 21.11.2019 | 17:00
Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora!
Pevačicin sin uhapšen je u avgustu zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i zbog sumnje da je pretio svojoj majci. Podsetimo, Snežana je letos policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina. Njemu je tada određen pritvor do 30 dana, a nakon toga sudija je donela odluku da tri meseca mora da provede iza rešetaka.

Prema rečima sagovornika Kurira, Marko je odlučio da život promeni iz korena i da više ne pravi probleme porodici.

- Shvatio je da je sebi najveći neprijatelj i da je radio stvari zbog kojih se stidi. On je proživeo težak period, ali sada je okrenuo novi list. Snežana mu je pružila još jednu šansu i sada su u odličnim odnosima. Marko se po izlasku iz zatvora posvetio deci i samo želi da radi i da bude sin za primer. Pevačica je dala sve od sebe da mu pomogne i nikada nije digla ruke od njega jer je verovala da će da se promeni - završava  izvor.

Inače, Snežanin naslednik već je odslužio četiri i po godine zatvora zbog toga što je pijan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Pošto je izašao iz zatvora, ponovo je skrivio udes, u kom, na sreću, niko nije stradao, ali je pobegao s mesta nesreće, pa ga je policija i tada jurila. Takođe, protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

Izvor:Kurir.rs  Foto: Stefan Jokić

Komentari / 0

Ostavite komentar