Предао се други нападач на новинара БН ТВ

Дукић, за којим је била подигнута и међународна потјерница се у присуству свог браниоца предао правосудним органима, потврдили су из Окружног јавног тужилаштва Бања Лука

Република Српска 20.11.2019 | 14:39
Предао се други нападач на новинара БН ТВ
Недељко Дукић, другоосумњичени за покушај убиства новинара БН телевизије Владимира Ковачевића предао се полицији и тренутно се налази у притвору.

Дукић, за којим је била подигнута и међународна потјерница се у присуству свог браниоца предао правосудним органима, потврдили су из Окружног јавног тужилаштва Бања Лука. Они су навели да су 28. септембра ове године Окружном суду Бања Лука доставили приједлог за одређивање притвора за Недељка Дукића због кривичног дјела Убиство у покушају.

Из Окружног суда Бања Лука за Ослобођење је потврђено да је за осумњиченог за напад на новинара Ковачевића одређена мјера притвора у трајању од мјесец дана.

Из Тужилаштва наводе да настављају рад на наведеном предмету, у складу са одредбама Закона о кривичном поступку РС-а.

Подсјетимо, новинар БН телевизије Владимир Ковачевић нападнут је 26. аугуста испред зграде у којој станује у Бањој Луци.

За покушај убиства новинара Ковачевића на четири године затвора прошле године је осуђен Марко Чолић из Бања Луке.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Емпирија

20.11.2019 14:30

Предао се и онај Бенеди Ђукановић, због убиства Крунића. Па се тек онда клупко запетљало и замрсило. Ништа се више не зна. Тако би могло и овдје да буде. Чудне игре, велика чудеса су око права, закона, правде и истине овдје. Мутне су и прљаве, и смрдљиве, устајале воде, што кључају, кипте и куљају правосудним катакомбама, каналима што испод жита воде од тужилаца, до мупова, од адвоката, до судија. И обрнуто, и опет поново. Није добро, нити ће бити. Нису изгледи. За народ наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.11.2019 17:19

Потрошио паре које је добио од газде наручиоца па се предао...

Name

Ре Ре

21.11.2019 11:08

Управо тако.Нестало му пара па нема куда.

Name

Па шта реци ?

20.11.2019 14:54

Прво га пусте да се крије пар мјесеци а онда се појави са адвокатом и ко фол преда. Тако да може да се добро обради и припреми и то је то наше правосудје.

ОДГОВОРИТЕ