Predao se drugi napadač na novinara BN TV

Dukić, za kojim je bila podignuta i međunarodna potjernica se u prisustvu svog branioca predao pravosudnim organima, potvrdili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka

Republika Srpska 20.11.2019 | 14:39
Predao se drugi napadač na novinara BN TV
Nedeljko Dukić, drugoosumnjičeni za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića predao se policiji i trenutno se nalazi u pritvoru.

Dukić, za kojim je bila podignuta i međunarodna potjernica se u prisustvu svog branioca predao pravosudnim organima, potvrdili su iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Oni su naveli da su 28. septembra ove godine Okružnom sudu Banja Luka dostavili prijedlog za određivanje pritvora za Nedeljka Dukića zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju.

Iz Okružnog suda Banja Luka za Oslobođenje je potvrđeno da je za osumnjičenog za napad na novinara Kovačevića određena mjera pritvora u trajanju od mjesec dana.

Iz Tužilaštva navode da nastavljaju rad na navedenom predmetu, u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku RS-a.

Podsjetimo, novinar BN televizije Vladimir Kovačević napadnut je 26. augusta ispred zgrade u kojoj stanuje u Banjoj Luci.

Za pokušaj ubistva novinara Kovačevića na četiri godine zatvora prošle godine je osuđen Marko Čolić iz Banja Luke.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Empirija

20.11.2019 15:30

Predao se i onaj Benedi Đukanović, zbog ubistva Krunića. Pa se tek onda klupko zapetljalo i zamrsilo. Ništa se više ne zna. Tako bi moglo i ovdje da bude. Čudne igre, velika čudesa su oko prava, zakona, pravde i istine ovdje. Mutne su i prljave, i smrdljive, ustajale vode, što ključaju, kipte i kuljaju pravosudnim katakombama, kanalima što ispod žita vode od tužilaca, do mupova, od advokata, do sudija. I obrnuto, i opet ponovo. Nije dobro, niti će biti. Nisu izgledi. Za narod naravno.

ODGOVORITE
Name

Re

20.11.2019 18:19

Potrošio pare koje je dobio od gazde naručioca pa se predao...

Name

Re Re

21.11.2019 12:08

Upravo tako.Nestalo mu para pa nema kuda.

Name

Pa šta reci ?

20.11.2019 15:54

Prvo ga puste da se krije par mjeseci a onda se pojavi sa advokatom i ko fol preda. Tako da može da se dobro obradi i pripremi i to je to naše pravosudje.

ODGOVORITE