Северина проговорила о свом порно снимку: Знам ко га је објавио!

Цела афера око Северининих експлицитних снимака с брода букнула је 2004. године. Певачица се поводом њеног концерта у Београду, присетила тих тешких тренутака.

Забава 20.11.2019 | 17:00
Северина проговорила о свом порно снимку: Знам ко га је објавио!
Подршку тад, тврди госпођа Којић, пружио јој је покојни великан хрватске музике, Арсен Дедић.

- Кад прођете јавно срамоћење, онда, хтели или не хтели, морате научити да се изборите с тим. У једном тренутку ме назвао Арсен, јер смо били блиски, и рекао ми: "Колегинице, чујем да вам је изашао неки филм, али да нема музику, па се препоручујем, јер ја сам филмски композитор". То је било предивно - рекла је Севе.

Подсећамо, цела афера око Северининих експлицитних снимака с брода букнула је 2004. године. Уредник портала Индеx. хр, Матија Бабић, објавио је вруће кадрове на том порталу уз наслов "Људи, имамо по*нић са Северином". За објављивање Северининог уратка против њене воље Индеx је касније морао да искешира 200.000 куна плус трошкове парнице, те да се извини певачици у пет дневних новина. Но, између свих који су на интернету вирили у њену најдубљу интиму, били су и судија, адвокати и записничар. Они су на то били приморани јер је на суду требало утврдити ко је аутор снимка.

- Не знам шта је мислила, али је стоички одгледала видео. И судија је морао да га гледа у целости, па је на крају диктирао записничару: "Чули су се уобичајени женски звукови...". Мени лично то није било ни занимљиво, па сам само чекао да прође - испричао је један од учесника суђења од пре 15 година.



Фотке и снимци су се, писало се у време скандала, радо гледали и међу заступницима у Сабору, а у само три дана од објаве снимак је на интернету претражило милион људи. Први телевизијски интервју након скандала Северина је дала Јошку Локасу, који је у то време водио емисију “Вечер с Јошком Локасом” на ХРТ-у.

- То је мој приватни снимак, не бих могла да говорим о томе како је он украден, тиме бих полицији само отежала поступак - рекла је Севе код Локаса. За додатно појашњење контактирана је певачица, али је на упит остала нема.

- Живот генерално кажњава све нас. Неке праведно, неке не. Али с временске дистанце, успела сам да се издигнем изнад свега што ми се тад догодило. То је била веома ружна ствар коју је из глупости и злобе урадила једна особа. Знам ко је, сазнала сам прошле године, рекла је певачица.

Извор:Ало.рс  Фото:Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Правда

20.11.2019 16:28

Тај злобник сигурно није висе Северинин пријатељ/ица. Сигурно ју је зивот неправедно казнио!

ОДГОВОРИТЕ