Усред припрема за славље, Цеца отишла из Србије!?

Певачица Светлана Ражнатовић Цеца у недељу жени сина Вељка. Он ће рећи судбоносно "да" својој девојци Богдани Родић, а Цеца је заједно са ћерком Анастасијом и сестром Лидијом отпутовала у Беч како би обавиле куповину за свадбу.

Забава 20.11.2019 | 14:00
Усред припрема за славље, Цеца отишла из Србије!?
Такође, Цеца је пре 2 дана на својој кући направила огромну промену. Наиме, мајстори су радили на постављању велике гвоздене капије на вили на Дедињу.Огромна капија изгледа импозантно, а пролазници који су се ту нашли су занемели. 



Последње припреме пред свадбу деценије се обављају а ако каже певачица све ће проћи у традиционалном и свечаном духу.Она је, како каже, Вељка васпитала у скалду са обичајима, па ће неки обичаји који се односе на свадбу, свакако бити испоштовани у недељу.

- Урадиће оно што већина младенаца ради у Србији, а то је да ће Вељко отићи у Тител по своју младу и купити је. Такође, пуцаће у јабуку, то су наши обичаји и радујем се том дану. Мој син, ћерка, цела породица је пресрећна, а посебно се радујемо новом члану породице, који стиже. Ја ћу носити хаљину Марине Висковић - каже поносна певачица.

Цеца је задужена за све детаље који се односе на свадбу, а у томе ће јој највише помоћи Лидија и Анастасија.



- Цеца се брине о свему, све контролише, ништа не сме да испадне како не треба. Десна рука јој је Анастасија. Цеца жели да све бриге скине са Богдане и Вељка, да се не стресирају пред њихов најважнији дан, посебно због тога што је снајка трудна. Показала је да је одлична свекрва, обожава Богдану и она њу. Начула сам да ће Цеца да се лати микрофона на венчању, а песма која је неизоставна и која је Вељкова жеља је "Наговори" - каже извор.

Извор:Ало.рс Фото:Ало/сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар