Usred priprema za slavlje, Ceca otišla iz Srbije!?

Pevačica Svetlana Ražnatović Ceca u nedelju ženi sina Veljka. On će reći sudbonosno "da" svojoj devojci Bogdani Rodić, a Ceca je zajedno sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom otputovala u Beč kako bi obavile kupovinu za svadbu.

Zabava 20.11.2019 | 14:00
Usred priprema za slavlje, Ceca otišla iz Srbije!?
Takođe, Ceca je pre 2 dana na svojoj kući napravila ogromnu promenu. Naime, majstori su radili na postavljanju velike gvozdene kapije na vili na Dedinju.Ogromna kapija izgleda impozantno, a prolaznici koji su se tu našli su zanemeli. Poslednje pripreme pred svadbu decenije se obavljaju a ako kaže pevačica sve će proći u tradicionalnom i svečanom duhu.Ona je, kako kaže, Veljka vaspitala u skaldu sa običajima, pa će neki običaji koji se odnose na svadbu, svakako biti ispoštovani u nedelju.

- Uradiće ono što većina mladenaca radi u Srbiji, a to je da će Veljko otići u Titel po svoju mladu i kupiti je. Takođe, pucaće u jabuku, to su naši običaji i radujem se tom danu. Moj sin, ćerka, cela porodica je presrećna, a posebno se radujemo novom članu porodice, koji stiže. Ja ću nositi haljinu Marine Visković - kaže ponosna pevačica.

Ceca je zadužena za sve detalje koji se odnose na svadbu, a u tome će joj najviše pomoći Lidija i Anastasija.- Ceca se brine o svemu, sve kontroliše, ništa ne sme da ispadne kako ne treba. Desna ruka joj je Anastasija. Ceca želi da sve brige skine sa Bogdane i Veljka, da se ne stresiraju pred njihov najvažniji dan, posebno zbog toga što je snajka trudna. Pokazala je da je odlična svekrva, obožava Bogdanu i ona nju. Načula sam da će Ceca da se lati mikrofona na venčanju, a pesma koja je neizostavna i koja je Veljkova želja je "Nagovori" - kaže izvor.

Izvor:Alo.rs Foto:Alo/screenshot

Komentari / 0

Ostavite komentar