Вулин о афери у Србији-Ситуација је озбиљна

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио да је у посљедњих 24 сата, уз начелника ВБА генерала Ђуру Јованића, имао више разговора са предсједником Србијем Александром Вучићем.

Србија 20.11.2019 | 13:48
Вулин о афери у Србији-Ситуација је озбиљна
"Врховни командант прикупља информације и очекујем да у току сутрашњег дана позове и окупи све шефове обавештајних и контраобавештајних служби, као и начелника генералштаба ВС", казао је Вулин.

Ситуација је озбиљна и врховни комадант ће закључке донијети послије подробног и стрпљивог разматрања", рекао је Вулин за Тањуг, одговарајући на питање шта може да каже о наводној шпијунској афери.

"А оно што бих лично додао је да за мене постоје неке ствари које су неспорне, али сам сигуран да се иза завесе крије и покушај удаљавања Србије од политике војне неутралности. Верујем у праведност, проницљивост и независност Александра Вучића у доношењу одлука", рекао је за Тањуг министар Вулин.

Тањуг је пренио информацију и да је Вулин хитно напустио сједницу Скупштине Србије.

(Радио Сарајево)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Објавио

20.11.2019 12:57

Све се знало и одобравамо сада кад долази наплата ми кухамо. Зато је Нато спас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.11.2019 18:49

Хахахахахахах Како бас сад браца Руси негативци кад Миле утрца у НАТО ? Ма улазите висе у ста хоцете немојте нас правити будалама . Па покрали сте мијарде из уста Срба са Косова , РС и Србије потрудите се бар боље резирајте те васе представе . Поздрав из Европе Српском народу који нестаје !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

20.11.2019 23:14

Брига тебе, ти си сигуран под Натом, а нас и браца руси раде.