Vulin o aferi u Srbiji-Situacija je ozbiljna

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio da je u posljednjih 24 sata, uz načelnika VBA generala Đuru Jovanića, imao više razgovora sa predsjednikom Srbijem Aleksandrom Vučićem.

Srbija 20.11.2019 | 13:48
Vulin o aferi u Srbiji-Situacija je ozbiljna
"Vrhovni komandant prikuplja informacije i očekujem da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba VS", kazao je Vulin.

Situacija je ozbiljna i vrhovni komadant će zaključke donijeti poslije podrobnog i strpljivog razmatranja", rekao je Vulin za Tanjug, odgovarajući na pitanje šta može da kaže o navodnoj špijunskoj aferi.

"A ono što bih lično dodao je da za mene postoje neke stvari koje su nesporne, ali sam siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti. Verujem u pravednost, pronicljivost i nezavisnost Aleksandra Vučića u donošenju odluka", rekao je za Tanjug ministar Vulin.

Tanjug je prenio informaciju i da je Vulin hitno napustio sjednicu Skupštine Srbije.

(Radio Sarajevo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Objavio

20.11.2019 12:57

Sve se znalo i odobravamo sada kad dolazi naplata mi kuhamo. Zato je Nato spas

ODGOVORITE
Name

Igor

20.11.2019 18:49

Hahahahahahah Kako bas sad braca Rusi negativci kad Mile utrca u NATO ? Ma ulazite vise u sta hocete nemojte nas praviti budalama . Pa pokrali ste mijarde iz usta Srba sa Kosova , RS i Srbije potrudite se bar bolje rezirajte te vase predstave . Pozdrav iz Evrope Srpskom narodu koji nestaje !

ODGOVORITE
Name

re

20.11.2019 23:14

Briga tebe, ti si siguran pod Natom, a nas i braca rusi rade.