Вулин: Вучић је предсједник свих Срба

Министар одбране Александар Вулин коментарисао је данас увреде које је на рачун предсједника Александра Вучића изнио министар безбједности БиХ у техничкој влади Драган Мектић, оцјењујући да је Вучић предсједник свих Срба, а Мектић прошлост.

Србија 20.11.2019 | 13:23
Вулин: Вучић је предсједник свих Срба
"Како је Мектић остао без власти тако је остао и без живаца. Српски министар који је хтео да пусти полицију између Српске и Србије био је сан Бошњака, али и ноћна мора Срба. Вучић је председник свих Срба а Мектић прошлост. Мектићу су бирачи у Републици Српској рекли, иди, фино је без тебе", саопштио је Вулин.

Мектић је јуче на свом Твитер налогу објавио вулгарну поруку предсједнику Србије Александру Вучићу, након што је Вучић јуче честитао српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику на постигнутом договору у вези са именовањем предсједавајућег Савјета министара БиХ.

Мектић је, између осталог, синоћ на Твитеру поручио предсједнику Србије: "Иди лечи се, како су само била фина три дана без тебе".

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кромпир

20.11.2019 12:36

Браво Мектицу.......Браво Србине.Само напред недајсе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.11.2019 16:27

Проблем је то сто се гледа и такмичи ко це висе срозати а не ко доноси реалне и оптималне ствари за живот вазне

Name

Толико знамо

20.11.2019 15:07

Да имате и мало постовања према србима у РС, не би помињали срамне изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетка из Канаде

20.11.2019 15:15

Усранко један здепасти, сто си неки дан лафо обуку заврсавао а министар си срамото сто је огроман блам за Србију само по себи, коме је он болан предсједник?? мозе вама пацијентима бити, он је ниста друго до нарцисоидни п.цкоусти паценик, оцајан да увијек буде у центру пазње.

ОДГОВОРИТЕ